O NAMA

O nama vrh
Društvo Staklorez-Burić d.o.o. osnovano je 1992. godine, a razvilo se iz male obiteljske obrtničke radionice koja je započela s radom 1982. godine, dakle prije 30 godina. Takva duga tradicija jamči važno i dragocjeno iskustvo u radu sa svim vrstama stakala. Sjedište tvrtke nalazi se u Gradu Pregradi, samo 60-ak kilometara sjeverno od Zagreba koji čini glavno tržište tvrtke. Danas zapošljavamo 35 djelatnika, a proizvodnju vršimo u novoizgrađenoj modernoj proizvodnoj hali veličine 2650 m2, gdje se tvrtka preselila u jesen 2008. godine.

Stepenice - o namaSvakodnevno polovica radne snage, specijalizirane za montažu vrši ugradnju proizvoda što garantira naručitelju obavljen posao od samog početka tj. od našeg stručnog consultinga i izmjera, razrade, proizvodnje pa do same završne montaže tako da kupac može biti bezbrižan u ostakljenju željenih površina. Uvijek nam je na prvom mjestu bila kvaliteta izrade i zadovoljstvo kupca. Možemo se podičiti najkvalitetnijom tehnologijom za proizvodnju izolacijskih stakala u Hrvatskoj (sa izvijenim, a ne rezanim profilima) što jamči i najdužu trajnost proizvoda. Naša tvrtka ima najmoderniju liniju za rezanje jumbo stakla u Hrvatskoj za dimenzije 6 000 x 3 210 mm sa automatskim skladištenjem, pozicioniranjem i rezanjem. Posjedujemo i specijalan stol za rezanje laminiranih stakala sa najdužim nožem (u Hrvatskoj) 4 800 mm, CNC obradni centar, automatsku brusilicu, stroj za automatsko fazetiranje i bušenje, te komoru za pjeskarenje stakla.

Tus - o namaDanas se Staklorez-Burić d.o.o. sve više okreće modernijim primjenama stakla omiljenim u arhitektonskim krugovima poput: staklenih vrata i stijena, ograda, vitrina, tuš kabina, stolova i postolja, krovova i nadstrešnica, stubišta i podova. Takav spektar poslova iziskuje naprednu tehnologiju, pa će tvrtka i dalje investirati u nove, savršenije strojeve. Tvrtka ulaže velike napore na području organizacije. Za rad u proizvodnji gotovo da postaje neophodno poznavanje rada na računalu, a sve je veća potreba za znanjem stranih jezika, posebice engleskog.

Staklo je danas dostupno gotovo u svim bojama, oblicima i stilovima što otvara ljudsku maštu za dobivanje bajkovitih efekata u prostoru, a Staklorez-Burić će Vašu želju ostvariti u stvarnost…